PLANNEN MAKEN EN GENIETEN IN ELKE FASE VAN UW LEVEN

 

Bent u op zoek naar deskundig en ofhankelijk advies of persoonlijke coaching?

Dan bent u bij Adviesbureau Wil de Groot aan het juiste adres!

VERZEKERINGEN

Voor iedere situatie een passende oplossing

Hypotheek

Een hypotheek afsluiten is vaak de belangrijkste en meest impactvolle financiële beslissing van uw leven. Wij zorgen er daarom voor dat u begrijpt wat verplichting zal zijn die u aangaat. Dit bereiken wij door u in "Jip-en-Janneke-taal" uit te leggen wat de gevolgen zijn voor uw persoonlijke situatie.

De grote voordelen van een hypotheek afsluiten via ons kantoor is dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde producten of aanbieders, wij zijn volledig onafhankelijk. Daar komt bij dat met een hypotheekadvies andere financiële vraagstukken samenhangen. Doordat wij als uw financiële adviseur makkelijk kunnen schakelen, zit u hiervoor bij ons aan het goede adres.

+ Meer info

Huis

Administratie

 

Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uw financiële administratie. De diensten die wij aanbieden zijn o.a. het verwerken van de administratie (per maand, kwartaal of jaar) en uw BTW aangiften, opstellen van de jaarstukken en belastingaangiften.

Daarnast kunt u bij ons terecht voor administratieve begeleiding (van o.a. startende ondernemers), voor het op orde en opzetten van de administratie.

Naast de volledige verwerking vna uw financiële administratie, is het mogelijk dat u zelf uw administratie verwerkt en wij uw administratie periodiek controleren.

 

 

 

ZAKELIJK

  • Jaarrekening
  • salarisverwerking
  • boekhouding

PARTICULIER

 

BELASTINGZAKEN
Adviesbureau Wil de Groot verzorgt voor zowel particulieren als ondernemers de aangifte inkomstenbelasting, dit in combinatie met de aanvraag of wijziging van uw toeslag(en). Welke gegevens wij van u nodig voor de aangift inkomstenbelasting, kunt u hier controleren. Naast het verzorgen van uw belastingaangifte, kunst u bij ons terecht met al uw fiscale vragen.

 

Financiële planning

Met financiële planning zorgt u voor een stabiel inkomen in elke levensfase en voor realistische vermogensgroei. Zo kunt u nabije en verre toekomstplannen zonder financiële zorgen verwezenlijken.


LENEN

Als u een grote uitgave te wachten staat, maar u niet over het benodigde budget beschikt, kan een lening een uitkomst zijn. Een lening is verantwoord als u rente en aflossing kunt betalen zonder in financiële problemen tek omen.

SPAREN

Wanneer u een financiële reserve wilt opbouwen, zijn er verschillende mogelijkheden om te sparen. U kunt kiezen voor een bepaalde spaarvorm, een lijfrenteverzekering afsluiten of gaan besparen.