top of page

Coronamaatregelen

Het zijn bizarre tijden met een enorme impact op ons dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. De onzekerheid en financiële gevolgen kunnen voor veel stress zorgen. Deze kunnen wij helaas niet wegnemen. We hopen met de informatie op deze pagina duidelijkheid te verschaffen voor welke steunmaatregelen u met uw bedrijf in aanmerking zou kunnen komen. 

Let op: de voorwaarden die gelden voor de steunmaatregelen zijn nog niet duidelijk. Het is daarom raadzaam om de website van de overheid met het nieuws over het coronavirus en de maatregelen goed in de gaten te houden. Uiteraard doen wij ons best om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn om zo duidelijkheid te kunnen verschaffen. Klik hier voor informatie van de Rijksoverheid over de financiële regelingen tijdens de corona crisis.

Hierbij een overzicht van een aantal handige websites:
 

  1. Op de website van de Kamer van Koophandel is via deze link een overzicht te vinden van alle regelingen.

  2. Daarnaast is het via de website van de Kamer van Koophandel mogelijk zelf te controleren voor welke regelingen u in aanmerking komt. Klik hier om deze check zelf uit te voeren!

  3. Via deze link is een overzicht met antwoorden op alle veel gestelde vragen van ondernemers over corona te vinden.

 

Bij vragen staan wij vanzelfsprekend voor u klaar. Neem contact met ons op of maak een afspraak!

LOGO AWDG GRIJS.jpg

Ondernemer

TOZO

Bijstand voor de zelfstandige ondernemer welke aangevraagd kan worden bij uw gemeente. Let op: inkomen partner wordt meegenomen in de aanvraag. 

TONK

Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten: de focus ligt op woonkosten. De TONK gaat met terugwerkende kracht gelden van 1 januari 2021 tot en met 30 juni 2021. De TONK kan worden aangevraagd bij uw gemeente. 

Voor meer informatie over deze of andere regelingen, neem contact met ons op of maak een afspraak

LOGO AWDG.png

Personeel

NOW

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud: bij een bepaald  percentage (dit verschilt per aanvraagperiode)  omzetverlies maakt u aanspraak op een vergoeding van de loonkosten. 

Voor meer informatie over deze of andere regelingen, neem contact met ons op of maak een afspraak

LOGO AWDG GRIJS.jpg

Overig

TVL MKB

Tegemoetkoming Vaste Lasten midden en klein bedrijf: bij een bepaald bedrag aan vaste lasten kan er een subsidie worden uitgekeerd. Let op: er zijn verschillen per branche en percentage omzetverlies. 

Bijzonder Uitstel van Betaling Belastingdienst: er kan uitstel van betaling worden aangevraagd voor verschillende belastingen zoals inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting. 

Voor meer informatie over deze of andere regelingen, neem contact met ons op of maak een afspraak

bottom of page