top of page
shutterstock_1021932094.jpg
shutterstock_1023500065.jpg
shutterstock_1065065831.jpg
shutterstock_690887317.jpg

HYPOTHEEK

Heb je of hebben jullie je droomhuis gevonden? Bij het afsluiten, oversluiten of meenemen van een hypotheek komt veel kijken!

 

Van starter tot ervaren huiseigenaar; ontdek wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn!

FINANCIËLE PLANNING

VERZEKERINGEN

Verzekeren is maatwerk. In Nederland kunt u zich tegen veel risico's verzekeren.

 

Wij helpen u graag om op maat en voordelig verzekerd te zijn. Ons advies is van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige  adviseur.

ADMINISTRATIE

Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uw financiële administratie. De diensten die wij aanbieden zijn o.a. het verwerken van de administratie (per maand, kwartaal of jaar) en uw BTW aangiften, opstellen van de jaarstukken en belastingaangiften.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor administratieve begeleiding (van o.a. startende ondernemers), voor het op orde krijgen en opzetten van de administratie.

 

Naast de volledige verwerking van uw financiële administratie, is het mogelijk dat u zelf uw administratie verwerkt en wij uw administratie periodiek controleren.

Met een financieel plan krijgt u inzicht in het verloop van uw inkomen en vermogen in verschillende situaties. Het laat zien wat de financiële risico’s zijn in uw persoonlijke situatie en het kan u helpen bij het nemen van beslissingen in belangrijke situaties.

bottom of page